Reklama

Reklama

Jiří Krupica

Jiří Krupica

nar. 02.12.1988 (35 let)
Ostrava, Československo

Biografie

Jirka se narodil v Ostravě v porodnici, ze které je teď domov důchodců. V životě toho zkusil opravdu hodně. Od skautu, přes volleybal, kytaru, až po dramatický kroužek, který pak zrušili z poměrně komických důvodů (Učitelka točila "filmy pro dospělé").

A když se v patnácti rozhodoval, co dál dělat, divadlo rozhodně nebyla jasná volba. Prostě se ze zvědavosti přihlásil na konzervatoř a oni si ho tam už nechali. Během studia si divadlo naprosto zamiloval. Po úspěšném složení maturitní zkoušky se konečně osamostatnil a odešel do Brna na studia Dramatické výchovy na Divadelní fakultě JAMU. Ale divadlo nakonec přeci jenom zvítězilo a po roce studia odešel do Brněnského divadla Polárka, kde strávil dva roky.

Občas se taky mihne v televizi. Například jste ho mohli vidět v zábavně dokumentárním pořadu ŠUMNÁ MĚSTA. Ale jak se říká "doma je doma", a Jirka má k Ostravě opravdu blízko, vrátil se a nastoupil do Ostravského Divadla loutek, kde ho můžete vídat dodnes. Mimo jiné jste ho mohli slyšet na rádiu Čas rock. Když se zrovna nevěnuje jeho oblíbeným sportům ležingu, gaučingu potažmo kriglingu, leze po čem se dá a občas taky něco napíše.

Eva "Beatle" Lassler

Herec

Filmy
2023

Jedeme na teambuilding

2021

Zátopek

2018

Dukla 61 (TV film)

 

Když přijde Kryštof (studentský film)

2011

Total Detox

Seriály
2020

Modrý kód

 

Podoby mateřství (S04E74)

 

Místo zločinu Ostrava

 

Konec tiskaře (E12)

Dokumentární
2019

Rozsudek (seriál)

 

Případ šťastného Tondy (S03E07)

1995

Šumná města (seriál)

Krátkometrážní
2019

Pastelka (studentský film)

Reklama

Reklama