foto

Joséphine Serre

  • nar. 14.12.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Smrt na ostrově (TV film)
2007 Dcera je nevinná (TV film)
2004 Du côté de chez Marcel (TV film)
Když mi bylo poprvé dvacet
2002 L' Année des grandes filles (TV film)
1997 La Divine Poursuite
1996 Jana Eyrová
1995 Le Nouveau monde
1994 Cache Cash
Grossesse nerveuse (TV film)
1993 Lettre inachevée, La (TV film)
Muž v temnotě (TV film)
1992 Krize
Tatínek a nikdo jiný (TV film)

TV seriály

2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Ne tirez pas sur le caviste (S05E04)
2014 Julie Lescautová (TV seriál)
Matka a dcery (S22E04)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
Tajemství dětí (S13E03)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v parku (S12E06)
Smrt klenotníka (S12E05)
Inspektor Motta v podezření (S12E03)
další epizody (5)
2002 Sami (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
Zlomené srdce (S11E02)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Emmerdeuse, L (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
Zmizení (S10E05)
Osudová krása (S10E04)
další epizody (6)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
Jeannina smrt (S09E07)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
další epizody (8)
1999 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ Darzac (S08E03)
Smrt v továrně (S08E02)
Past na policajta (S08E01)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvý ze stavby (S07E03)
Rej masek (S07E02)
Na útěku (S07E01)
1997 Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
Smrt vojáčka (S06E04)
Cely smrti (S06E03)
další epizody (5)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Obchod s dětmi (S05E05)
Ženy v nebezpečí (S05E04)
Vrah z parkoviště (S05E03)
další epizody (5)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
Dávná nenávist (S04E05)
Zavražděná snoubenka (S04E04)
další epizody (6)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Bližší košile než kabát (S03E07)
Malý svědek (S03E06)
Rozchod (S03E05)
další epizody (7)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)
Sexuální obtěžování (S02E02)
Znásilnění (S02E01)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Julie Lescaut (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky