foto

Kristopher Kum

  • nar. 23.6.1929
    Singapur
  • zem. 15.3.2013 (83 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Gwendoline
1978 Pomsta Růžového pantera
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Craze
1973 Big Zapper
1972 Rentadick
1968 Koroshi (TV film)
1967 Žiješ jenom dvakrát
1966 Slap af, Frede!
The Brides of Fu Manchu

TV seriály

1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
Edge of Darkness (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Pencil (S01E01)
1981 Tenko (TV seriál)
1980 Are You Being Served? (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
Time of My Life (TV seriál)
1979 Bloomers (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
Soft Touch, A (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1974 La Cloche tibétaine (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 The ITV Play (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky