foto

Maja Ostaszewska

  • nar. 3.9.1972 (47 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Broad Peak
2019 (Nie)znajomi
Ja teraz kłamię
2018 7 citů
2016 Dark Crimes
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
Pitbull: Nové pořádky
2015 Paničky Dulské
Tělo
2014 Jack Strong
2013 Ve jménu...
2011 Uwikłanie
2009 Jánošík - Pravdivá historie
The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2008 Kolik váží trojský kůň?
2007 Katyň
2006 S@motność w sieci
2005 Solidarita, solidarita
2003 Przemiany
2002 Pianista
Where Eskimos Live
2000 Egoisté
Patrze na ciebie, Marysiu (TV film)
Prymas - Trzy lata z tysiąca
1997 Przystań
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2019 Diagnoza (TV seriál)
Epilog (S04E14)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
další epizody (14)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (26)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Druga szansa (TV seriál)
Pomóż mi (S03E09)
Kanał (S03E05)
Intruz (S03E04)
další epizody (6)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Miłość nas rozdzieli (S02E10)
další epizody (24)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Jutro będzie futro

Fanoušci tvůrce