foto

Pamela Fryman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 The History of Us (TV film)
2014 Cabot College (TV film)
Cuz-Bros (TV film)
Save the Date (TV film)
2013 Divorce: A Love Story (TV film)
2010 True Love (TV film)
2006 Inseparable (TV film)
You've Reached the Elliotts (TV film)
2001 Count Me In (TV film)
Gene Pool (TV film)

TV seriály

2017 One Day at a Time (TV seriál)
Quinces (E13)
Hurricane Victor (E12)
Bobos and Mamitas (E02)
další epizody (4)
9JKL (TV seriál)
Relationship Guy (E02)
Pilot (E01)
2015 Truth Be Told (TV seriál)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Navždycky 2/2 (S09E24)
Navždycky 1/2 (S09E23)
U oltáře (S09E22)
další epizody (11)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hledá se basák (S09E13)
Nácvik večeře (S09E12)
Na dobrou noc (S09E11)
další epizody (24)
2012 Friend Me (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 2/2 (S08E12)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
Překompenzace (S08E10)
další epizody (24)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
Mad Love (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Iluminační symfonie (S07E12)
Parťákrodiče (S07E11)
Tik, tik, tik... (S07E10)
další epizody (21)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
Teorie o mořské panně (S06E11)
Prokleté Díkůvzdání (S06E10)
další epizody (23)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poslední cigareta v životě (S05E11)
Okno (S05E10)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
další epizody (23)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malá Minnesota (S04E11)
Rvačka (S04E10)
Naháč (S04E09)
další epizody (19)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Platinové pravidlo (S03E11)
Nervy (S03E10)
Fackodání (S03E09)
další epizody (19)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
Barneyho bratr (S02E10)
Sázka o facku (S02E09)
další epizody (21)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Limuzína (S01E11)
Ananasový incident (S01E10)
Břicho plné krocana (S01E09)
další epizody (11)
2003 Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
2002 In-Laws (TV seriál)
2001 Three Sisters (TV seriál)
1999 Love & Money (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Work with Me (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Encore! Encore! (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Simple Life, The (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Víkend u moře (S03E25)
1996 Good Company (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
Pearl (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Pošukové (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)
Praní prádla (S01E05)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace