foto

Cherien Dabis

  • nar. 27.11.1976 (42 let)
    Omaha, Nebraska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 May se vrací domů
2009 Amreeka
2006 Make a Wish
2005 D Word, The
2004 Little Black Boot
Memoirs of an Evil Stepmother
2003 Nadah

TV seriály

2017 Empire (TV seriál)
Love Is a Smoke (S03E14)
2016 Empire (TV seriál)
Chimes at Midnight (S03E06)
Sin That Amends (S03E02)
Quantico (TV seriál)
Soon (S01E18)
2015 Quantico (TV seriál)
Kill (S01E04)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Luxusní svatba (S05E02)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lascivně melodický text (S04E09)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Láska dělá z lidí blázny (S03E04)

Režijní filmografie

Filmy

2013 May se vrací domů
2009 Amreeka
2006 Make a Wish
2005 D Word, The
2004 Memoirs of an Evil Stepmother

TV seriály

2019 Ramy (TV seriál)
2018 Sweetbitter (TV seriál)
Now Your Tongue is Coded (E02)
The Sinner (TV seriál)
Part V (S02E05)
2017 The Sinner (TV seriál)
Part V (S01E05)
Empire (TV seriál)
My Naked Villainy (S03E13)
Quantico (TV seriál)
GLOBALREACH (S02E20)
2016 Empire (TV seriál)
Time Shall Unfold (S02E14)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Villa Touma
2013 May se vrací domů

Dokumentární

2018 This Changes Everything

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Quantico (TV seriál)
Over (S01E08)
Go (S01E07)
Found (S01E05)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2006 The Fabulous Picture Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace