foto

Filip Čáp

  • nar. 9.2.1971 (48 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
1998 Cizinci v čase
Legenda Emöke (TV film)
1994 V erbu lvice
1993 Stalingrad
1992 Královský život otroka (TV film)
1991 Ztracená dcera z Frýdlantu hradu (TV film)
1989 Dědek Bárta (TV film)
1988 Tři chlapi a dáma (TV film)

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Bílý svině (S02E03)
2015 Atentát (TV seriál)
Smrt zbrojaře (E06)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
1998 Motel Anathema (TV seriál)

Dokumentární

2005 Příběhy slavných (TV seriál)
Smutný osud princezny Pampelišky (S06E07)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace