foto

Christine Schuberth

  • nar. 11.2.1944 (75 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ene mene muh - und tot bist du
1993 Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
Honba za modrým diamantem (TV film)
1992 Immer Ärger mit Nicole
1988 Starke Zeiten
1986 Geld oder Leber!
1984 Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
1983 Sunshine Reggae auf Ibiza
1978 Lady Dracula
1976 Vier gegen die Bank (TV film)
1975 So oder so ist das Leben (TV film)
1974 Vous intéressez-vous à la chose?
1972 Auch Fummeln will gelernt sein
Kinderarzt Dr. Fröhlich
King, Queen, Knave
Liebesspiele junger Mädchen
Sie liebten sich einen Sommer
1971 Das haut den stärksten Zwilling um
Josefina Mutzenbacher 2
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
Mädchen beim Frauenarzt
1970 Abarten der körperlichen Liebe
Baal (TV film)
Glöcklein unterm Himmelbett, Das
Josefína Mutzenbacher
Komm, liebe Maid und mache
1969 Alle Kätzchen naschen gern
Hugo der Weiberschreck
Pudelnackt in Oberbayern
1968 Nächste Herr, dieselbe Dame, Der
Sünde mit Rabatt
Zieh dich aus, Puppe
1965 A 001: operazione Giamaica
Das Liebeskarussell
Liebesquelle, Die

TV seriály

1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Stopy po krvi (S02E02)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Roda Roda (TV seriál)
Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Klimbim (TV seriál)
1971 Les aventures du capitaine Luckner (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Reisedienst Schwalbe (TV seriál)

Dokumentární

2016 Wien - Stadt der Liebe (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)