foto

Janina Agnes Schröder

  • nar. 1991
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Känguru-Chroniken
2017 Leipzig Fairy Tale
2016 Fucking Berlin
Olivovník
2015 Calvin Fragmenti

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Hotel Futuro (S11E21)
Stralsund (TV seriál)
Blutlinien (E16)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Tanz (S11E03)
Liebe, Love & Amour (S10E21)
Joint Venture (S10E20)
další epizody (5)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babyklappe (S10E08)
Kollateralschaden (S10E07)
Scheitern ist geil (S10E06)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Parabióza (S05E06)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Hundefreunde (S12E05)

Dokumentární

2017 Der Reichstag - Geschichte eines deutschen Hauses

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky