foto

Will Hughes-Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Coalition (TV film)
2012 The Scapegoat
2011 Jana Eyrová
2009 Small Island (TV film)
2007 Frankenstein (TV film)
2006 The Outsiders (TV film)
2004 Špinavá válka (TV film)
2003 Případy inspektora Lynleyho: Hra s ohněm (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pád až dolů (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pádné důvody (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: S nepřítelem v zádech (TV film)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Prkna, jež znamenají smrt (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (TV film)
2000 Storm Damage (TV film)
1999 Shockers: Dance (TV film)
Ve jménu lásky (TV film)

TV seriály

2020 Bridgerton (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Španělská princezna (TV seriál)
Destiny (S01E08)
All is Lost (S01E07)
A Polite Kidnapping (S01E06)
další epizody (7)
2018 Psychiatr (TV seriál)
Castle in the Sky (S01E10)
Requiem (S01E09)
Psychopathia Sexualis (S01E08)
další epizody (6)
2017 Bílá princezna (TV seriál)
Staré kletby (E08)
Dva králové (E07)
Anglická krev na anglické půdě (E06)
další epizody (8)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 One Child (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Útok na královnu (S01E09)
Výzva (S01E08)
další epizody (10)
2013 Mayday (TV seriál)
2012 White Heat (TV seriál)
2011 Exil (TV seriál)
2010 Přežít! (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Přežít! (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2007 Bonkers (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky