foto

Kim Bormann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Am Abend aller Tage (TV film)
2016 Skopophilia
2014 Tatort - Der Wüstensohn (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Bienenstock (S11E07)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Unter Wölfen (S05E17)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky