foto

Oľga Rúfusová

  • nar. 1932
    Závažná Poruba, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Nové modlitbičky (TV film)
1985 Cesta za slnkom (TV film)
1979 Sobotné večery (TV film)

Dokumentární

1984 Dych domova (TV film)

TV pořady

1985 Láskou sa mení každý tvor (TV pořad)
1984 Poetka pohybu (cesta za krásnom s akademickou maliarkou SIBYLOU GREINEROVOU) (TV pořad)
1972 Nedeľná chvíľka poézie (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
1987 Večná doba chvíle (TV film)
1972 Inšpekcia (TV film)
1967 Bezvýznamná žena (TV film)
Hrdina (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Dnešná Medea (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky