foto

Gemma Atkinson

  • nar. 16.11.1984 (34 let)
    Bury, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Gemma Louise Atkinson se po získání General Certificate of Secondary Education na střední škole v Castlebrook vrhla na dráhu britské seriálové hvězdy, mediální glamour girl a příležitostné filmové a divadelní herečky. Zúčastnila se také několika reality show. Je 175 cm vysoká a má zelené oči.

Mihla se v seriálu THE BILL (1984), od let 90. zůstala věrná sérii HOLLYOAKS (1995). V červnu 2009 byl na MFF v Edinburghu představen nezávislý film BOOGIE WOOGIE, ve kterém si odkroutila svou filmovou premiéru. Její herecká filmografie dále obsahuje snímky 13 HOURS, BASELINE a THE SWEET SHOP. Herním nadšencům je nepochybně známa jako nadporučík Eva McKenna z Command & Conquer: Red Alert 3.

V roce 2006 podstoupila chirurgické zvětšení prsů a se svou novou velikostí 34E se zařadila do dlouhého zástupu svých britských kolegyň z glamour modelingu – Katie Price, Karima Adebibe, Kelly Brook a nespočet dalších. Fotí především spodní prádlo pro komerční účely, také se často vyskytuje na stránkách pánských magazínů (FHM, Loaded, Maxím a další). Je třeba zdůraznit, že se díky modelingu stala ve Spojeném království velmi populární.

V rámci svých mediálních aktivit se věnuje promoakcím a charitativní činnosti. Stává se tak tváří a patronkou nejrůznějších společenských událostí. Z jejího osobního života se na internetu vyskytují informace o jejích vztazích s fotbalisty Christianem Ronaldem a Marcusem Bentem a s účastníkem Britain´s Got Talent Liamem Richardsem. V současné době je na šňůře londýnského West Endu se hrou Calendar Girls.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cain Hill
2016 Fever
2014 Confusion of Tongues, The
2013 Night of the Living 3D Dead
Záhada Hory mrtvých
2012 Airborne
2011 How to Stop Being a Loser
2010 13Hrs
Baseline
2009 Boogie Woogie

TV seriály

2013 Law & Order: UK (TV seriál)
Paternal (S07E03)
2006 Hollyoaks: In the City (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Hollyoaks: Let Loose (TV seriál)
2004 Hollyoaks: After Hours (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2012 Raising the Dead

Host

TV pořady

2011 The Hamster Wheel (TV pořad)
2008 The BRIT Awards 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace