Reklama

Reklama

VOD (1)

Do venkovského domu vtrhne brutální vlčí monstrum lačnící po krvi a Sarah s přáteli musí spojit síly, aby měli aspoň nějakou šanci přežít. (Netflix)

Recenze (26)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Máte rádi horrory, kde není nic vidět? Pak je tento horror stvořen přímo pro Vás. V první 1/3 filmu se nic neděje. Vidíme nevlastní sourozence, kteří se mají mezi sebou pouto jako vřed na prdeli. Pak vidíme první mrtvolu. Začíná naháněčka. Upozorňuji, slaboduchá naháněčka. Stvoření vidí červeně a takže na obrazovce uvidíte červený flek. Pokud si myslíte, že uvidíte rozsápání obětí, tak jste na velkém omylu. Takže uvidíte červenou obrazovku, následuje křik oběti a pak střih. To jakési stvoření, uvidíte až 5 minut před koncem. Vše ukončí srdcervoucí scéna matky a dcery. Co z toho vyplývá? Opět ODPAD! ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Pomineme-li prvních, naprosto zbytečných 20 minut, jedná se o atmosfericky docela povedený horůrek, který je ale obsahově velmi prázdný. Britové zasadili děj tohoto beast-hororu na staré šlechtické sídlo, což je sice anglicky stylové, jenomže tato prvotřídní kulisa zůstala zoufale nevyužita. Skoro celý film se odehrává v podkroví, případně ve stodole, takže majestátné chodby a rozsáhlé sály domu zejí prázdnotou, přitom vzít to do ruky někdo schopnější, mohla to být parádní filmařina. A potom ty postavy. Jejich dementní chování a k neuvěření pitomé plky jsou sice adekvátní jejich věku, nicméně divák po chvíli ztratí trpělivost a přeje aktérům co nejrychlejší smrt (což ale na druhé straně většina z nich brzy splní :-)). No a když na konci vyjde najevo, vo co vlastně gou, což jen tak btw není vůbec žádné překvapení, zanechá film po sobě spíše rozpaky. Celkově ale musím říct, že jsem čekal daleko větší kravinu. Tohle bylo ještě docela koukatelné, přičemž ta scéna s brokovnicí je opravdu výborná. :-) Za ní přidávám třetí hvězdu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský horor „13 Hrs“ je ukázkou toho, jak natočit film bez invence a pro jistotu si zvolit ještě žánr, který trochu té invence vyžaduje, protože jinak se bude jen opakovat, jinak se budou kopírovat postupy a možná i celé scény z jiných filmů. Není to dramatické, nemá to gradaci, není to překvapivé. A trikově to není ani nějak převratné. V konečném důsledku jen další vlkodlačí horor. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších vlkodlačích hororov, aké som videl. Vlkodlak tu skoro vobec nie je vidieť a jedine čo je vidieť z obetí je ich krv, nič viac. Slabé, nudné a hlavne blbe. to je asi najrýchlejšie zhrnutie tejto sr.č.y. To naozaj mám uveriť tomu, že postavy sa trasu strachom a aj tak myslia na trtkačku? Chvalabohu, že pán scenárista sa neunúval napísať ďalší scenár, obávam sa, že by to bolo dosť podobné. Slabučká 1* i to je na tento film asi veľa, ale veľmi nerád dávam odpad i takýmto kravinám. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, to zase bolo "dielo". Opäť jeden teenagerský horor natočený v takom štýle, že zavrime partičku idiotov do jedného domu, nechajme ich hysterčiť, vrieskať, utekať, hádať sa medzi sebou a riešiť rodinné problémy a vzťahy, a v posledných minútach ukážme príšerku, veď to by malo stačiť. Mne to však nestačí ani zďaleka. Fakt to nie je dobrý horor. Masky a záverečné rozuzlenie sa mi páčili (čiže "až" posledných 10 minút filmu), a o to viac ma mrzí, že to bolo takto odfláknuté. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v nemetropolitním hrabství Surrey (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama