foto

Troels Lyby

  • nar. 15.10.1966 (51 let)
    Ask, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Klassefesten 3: Dåben
2015 Co se z nás stalo
2014 Třídní sraz 2 - pohřeb
2013 Žena v kleci
2012 Přes okraj
2011 Třídní sraz
2009 Bouře
Lovec mozků
2008 Blå mænd
Disco žížaly
2007 Fremkaldt
Mladá léta Erika Nietzscheho
Zlato z Valhally
2006 Der var engang en dreng
Fidibus
2005 Obviněný
2004 Počítej do sta
2003 Annas dag
2002 Okay
2001 Den serbiske dansker (TV film)
Rozhýbej to!
2000 Find dig selv (TV film)
Před bouří
1998 Idioti
1997 Let's get lost
1995 Debut
Who's Hitler? (TV film)

TV seriály

2016 Dicte (TV seriál)
I Wagners fodspor - del 2 (S03E04)
I Wagners fodspor - del 1 (S03E03)
2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)
2008 Deroute (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 18 (S01E18)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Hvor svært kan det være (TV seriál)
2000 Pavouk (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace