foto

Dejan Cukic

  • nar. 25.11.1966 (52 let)
    Ivangrad, Černá Hora, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dejan se narodil roku 1966 v Jugoslávii, na území dnešní Černé hory. Vyrostl ale v Dánsku a stal se z něj známý herec. Za film Erik Nietzche - The young years byl v roce 2007 nominován na cenu Bodil (dánská obdoba Osarů) jako nejlepší herec ve vedlejší roli.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sázka na všechno
2013 Kruhy
Povídky ze Stockholmu
Snadný prachy 3: Život deluxe
2012 Snadný prachy II
2011 Noget i luften
2010 Snadný prachy
2009 Láska a zběsilost
Originál
Simon & Malou
2008 Ulvenatten
2007 Daisy Diamond
Mladá léta Erika Nietzscheho
Paragraf 15
Past
Tak trochu jiná love story
Vymahač (TV film)
2006 Snart kommer tiden (TV film)
2005 Neklidné duše
Návrat
2004 Hotet
2003 Who's the Greatest
2002 Den Gamle møller
2001 Den D - střihačův sestřih (TV film)
Den serbiske dansker (TV film)
Escape - Flugten fra ensomheden
2000 D-dag (TV film)
D-dag - Boris (TV film)
D-dag - Carl (TV film)
D-dag - Lise (TV film)
D-dag - Niels-Henning (TV film)
1999 V Číně jedí psy
1996 Bella, min Bella
Zlá krev
1995 Operace Kobra
1993 En succes (TV film)

TV seriály

2017 Innan vi dör (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
další epizody (12)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
další epizody (12)
2011 Borgia (TV seriál)
Manévry (S01E07)
Legitimita (S01E06)
Moudro Ducha svatého (S01E04)
další epizody (6)
Lykke (TV seriál)
2010 Wallander (TV seriál)
Vålnaden (S02E10)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2007 Forestillinger (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2002 Hvor svært kan det være (TV seriál)
Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)

Dokumentární

2011 Pokerfjæs (TV seriál)

TV pořady

2001 Viva (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Pokerfjæs (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Pokerfjæs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace