foto

Chems Dahmani

  • nar. 16.6.1986 (32 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bez soucitu
Limit
Přepadení
2008 Des poupées et des anges
2007 Dans les cordes
Hranice smrti
2005 Évangile selon Aîmé, L' (TV film)
2002 Jim, la nuit (TV film)

TV seriály

2010 Nováčci (TV seriál)
24 heures presque chrono (S05E07)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2002 Brigade des mineurs (TV seriál)
1998 Bahut, Le (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace