foto

Gustáv Husák

  • nar. 10.1.1913
    Dúbravka, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.11.1991 (78 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2020 Umění disentu - a.z.
2019 Epocha mezi srpnem a listopadem - a.z.
Mobilizace Luboše Dobrovského (TV film) - a.z.
2018 Rudí prezidenti (TV seriál) - a.z.
2017 Vábení výšek - a.z.
2014 Magický hlas rebelky - a.z.
Život podle Václava Havla (TV film) - a.z.
2013 Celnice: Můj proces s TGM – Film o filmu (TV film) - a.z.
2012 České děti - a.z.
2011 Kdyby mě zabili... (TV film) - a.z.

Galerie (6)

do profilu filmu >>