foto

Gustáv Husák

  • nar. 10.1.1913
    Dúbravka, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.11.1991 (78 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2018 Rudí prezidenti (TV seriál) - a.z.
2017 Vábení výšek - a.z.
2014 Magický hlas rebelky - a.z.
Život podle Václava Havla (TV film) - a.z.
2013 Celnice: Můj proces s TGM – Film o filmu (TV film) - a.z.
2012 České děti - a.z.
2011 Kdyby mě zabili... (TV film) - a.z.
2008 V hlavní roli Gustáv Husák (TV film) - a.z.
2006 Ta lidská bezmoc moci (TV film) - a.z.
2004 Jak šly dějiny (TV film) - a.z.

Galerie (6)

do profilu filmu >>
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace