foto

Jae Head

  • nar. 2.4.1998 (19 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Město statečných
2014 Climbing Life
2013 Dobrodružství s robotem
2009 Zrození šampióna
2008 Hancock
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)

TV seriály

2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fialová žirafa (S01E02)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace