foto

Nigel Thatch

  • nar. 8.8.1976 (44 let)
    St. Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Selma
2004 L.A. Twister
1999 Šedesátá léta (TV film)
1998 Klub hráčů
1997 Riot (TV film)

TV seriály

2019 Godfather of Harlem (TV seriál)
Chickens Come Home to Roost (E10)
Rent Strike Blues (E09)
How I Got Over (E08)
další epizody (10)
2018 Valor (TV seriál)
Costs of War (E13)
Oscar Mike (E12)
Command & Control (E11)
další epizody (4)
2017 Valor (TV seriál)
Stay Frosty (E09)
About-Face (E08)
Blurred Lines (E07)
další epizody (9)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Půlnoční slunce (S01E10)
Half & Half (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Malý Abner (S07E11)
1996 Moesha (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nezapomeň na Alamo (S07E01)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky