foto

Michael Gothard

  • nar. 24.6.1939
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.12.1992 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Frankenstein (TV film)
Kryštof Kolumbus
1990 V časové tísni
1989 Gioco al massacro
1988 Destroying Angel
Jack Rozparovač (TV film)
1985 Going Undercover
Životní síla
1982 Ivanhoe (TV film)
1981 Jen pro tvé oči
1978 Válečníci z Atlantidy
1975 King Arthur, the Young Warlord
1974 Tři mušketýři 2
1973 Tři mušketýři
1972 La Vallée
Whoever Slew Auntie Roo?
1971 Poslední údolí
Ďáblové
1970 Scream and Scream Again
1969 Michael Kohlhaas
1968 Nine Bean Rows (TV film)
Up the Junction
1967 Herostratus

TV seriály

1989 Capital City (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E03)
1978 Warrior Queen (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Noční trezor (E13)
1969 Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1967 The Further Adventures of the Musketeers (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace