foto

Susan Kaufman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Sharing (TV film) - set dekoratér
2010 Jedině ona - set dekoratér
2008 Che Guevara - set dekoratér
2006 Zběsilý útěk - set dekoratér
1999 Mickovy modré oči - set dekoratér
1998 Celebrity - set dekoratér
1997 Pozor na Harryho - set dekoratér
1996 Klauni (TV film) - set dekoratér
1992 Této noci - set dekoratér
1991 Vražda
1990 Modrá ocel - set dekoratér
Tam, kde je srdce
1988 Jakarta
1987 Porušený slib (TV film)
1985 Izzy and Moe (TV film) - set dekoratér
When Nature Calls
1984 Hrát za každou cenu - set dekoratér
1982 The Clairvoyant
1980 Den matek
On ví, že jsi sama

TV seriály

2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál) - set dekoratér
Mid-way to Mid-town (S02E02) - set dekoratér
1998 Trinity (TV seriál) - set dekoratér
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Stuck on You!

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky