foto

Jennifer Aquino

  • nar. 7.10.1968 (51 let)
    Cerritos, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Message
2014 Pretty Rosebud
2006 Prapor purpurových srdcí
2000 Screenland Drive
1997 Party Crashers, The
1996 Gangstaz
1985 Podivná věda

TV seriály

2016 Angel from Hell (TV seriál)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Jak zachránit život (S11E21)
2014 Matador (TV seriál)
2004 Hawaii (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Nahoru dolů (S03E04)
2000 City of Angels (TV seriál)
Titáni (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Nevinná (S04E03)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky