foto

Barbara Rütting

  • nar. 21.11.1927 (91 let)
    Wietstock, Teltow, Mark Brandenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
1984 Das Traumschiff - Nachbarn/Tochter des Chefs/Der Falschspieler (Brasilien) (TV film)
1983 Nachruf auf Othello (TV film)
1982 Hochkant (TV film)
1981 Im Schlaraffenland. Ein Roman unter feinen Leuten (TV film)
1979 Wunder einer Nacht (TV film)
1976 Eine schlimme oder eine gute Zeit (TV film)
1975 Mein Onkel Theodor oder Wie man viel Geld im Schlaf verdient
1974 Die Eltern (TV film)
1973 Diamantenparty (TV film)
1972 Der Todesrächer von Soho
1970 Ludwig van Beethoven: '...in allem streng die Wahrheit' (TV film)
Täter auf der Spur - Frau gesucht..., Dem (TV film)
1968 Eine Frau sucht Liebe
Madame Caillaux (TV film)
Tamara
1967 John Gabriel Borkman (TV film)
1966 Der Neffe als Onkel (TV film)
1965 Neues vom Hexer
Operace Crossbow
1964 Das Phantom von Soho
1963 ... A Amazonka mlčí
Der Zinker
Lásce se musíte učit
Turandot (TV film)
1962 Frauenarzt Dr. Sibelius
Fuhrmann Henschel (TV film)
1961 Der Strafverteidiger (TV film)
Die Schatten werden länger
Heute nacht in Samarkand (TV film)
Poslání Lysistraty (TV film)
Town Without Pity
1959 Arzt ohne Gewissen
Du gehörst mir
1958 A Time to Love and a Time to Die
Alle Sünden dieser Erde
Frauensee
Herz ohne Gnade
Kinder der Berge
Un homme se penche sur son passé
1957 Die Freundin meines Mannes
Ich war ihm hörig
Liebe, wie die Frau sie wünscht
Rot ist die Liebe
Rytíř štěstěny
1956 Die Geierwally
In Hamburg sind die Nächte lang
1955 Mädchen ohne Grenzen
Spionage
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo
Das zweite Leben
Die letzte Brücke
Heideschulmeister Uwe Karsten
1953 Christina
1952 Postlagernd Turteltaube
Stopa vede do Berlína

TV seriály

1994 Otto - Die Serie (TV seriál) - a.z.
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1985 Hallo Oma (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1977 Kennen Sie die Lindemanns? (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Der schwarze Graf (TV seriál)
Die Kramer (TV seriál)
Die Neue (E01)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.
2008 Heimat - Deine Filme: Stars, Spaß - Und die Wirklichkeit (TV film)
2005 Mein Kriegsende (TV seriál)
2002 Meine Schwester Maria - a.z.

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Günther Jauch (TV pořad)
2008 Stöckl live (TV pořad)
2007 Anne Will (TV pořad)
Der Sonntags-Stammtisch (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
2002 Gabi Bauer (TV pořad)
2001 Hart aber fair (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
Sabine Christiansen (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
1994 Alfredissimo! - Kochen mit Bio (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1988 Mittwochs live (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)
1954 Der Hauptfilm hat noch nicht begonnen... (TV pořad)
1953 Musikalisches Intermezzo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky