foto

Yannis Tsitsopoulos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 I Roza tis Smyrnis
2015 Deadly Casting
2011 To eteron imisy
To gala
To petagma tou kyknou
2009 Ola tha pane kala
2008 Prach času
2007 Chacun son cinéma
El Greco
2006 Lista gamou
2005 Galazio forema
2003 Mia yperohi mera
2001 O paradeisos einai prosopiki ypothesi
Stakaman!
2000 E_mail
To fos pou svinei
1998 Kokkinos drakos
Věčnost a den
1997 Ergenis, O
1996 Kavafis
Prin to telos tou kosmou
1995 Eleftheri katadysi
Odysseův pohled
Zoi
1994 Metechmio
1993 Zoi harisameni
1992 Donusa
Oneiro II
1991 Přerušený krok čápa
1990 Ante geia
Erastes sti mihani tou hronou
I nyhta tis mystikis synantisis
1989 Xenia
Yper epeigon
1988 Krajina v mlze
Sti skia tou fovou
1987 Arhangelos tou pathous
Bios + politeia
Genethlia poli
I trella paei sta... sholeia
1986 I nyhta me ti Silena
Metakomizo
Radio-Arvyla
Νοκ Άουτ
1985 Ta genethlia tis Tilemahis
1984 Antistrofi metrisi
Ostria - To telos tou paihnidiou
1983 Granita apo melani
Hooligans - Kato ta heria ap' ta niata!
Horis martyres
Revanche
Sta sagonia tis Eforias
Stigma
1982 Anametrisi, I
1981 Agries kotes
Garsoniera gia deka
O sexokynigos
1980 Exodos kindynou
O Kotsos kai oi exogiinoi
Parangelia!
1979 Ena gelasto apogevma
Jack o... kavallaris
Oi fantarines
1978 I teleftaia ptisi
I valitsa tou papa
1977 Mavri Afroditi
To vary... peponi
1975 Dolofoniste ton Makario
Nipson anomimata mi nonan opsin
1968 Poly arga gia dakrya

TV seriály

2019 Logo timis: 20 hronia meta (TV seriál)
2007 Big Bang (TV seriál)
2004 Etsi xafnika (TV seriál)
2003 Leni (TV seriál)
Oneiro itan (TV seriál)
1996 Logo timis (TV seriál)
1982 Giannis kai Maria (TV seriál)
1974 Polemikes istories (TV seriál)

Dokumentární

2013 Den eisai monos (TV seriál)
2010 Leilatontas mia matomeni hora
2003 Seismos
1997 Ipeiros, arhegonos Ellas (TV seriál)
1993 Makedonia (TV seriál)
1986 Lykia (TV seriál)
Vyzantini Thessaloniki
1980 Edo gennithike i Evropi (TV seriál)
1979 O zografos Theofilos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky