foto

Thomas Freudenthal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Im Feuer
2019 Tatort - Borowski und das Haus am Meer (TV film)
2017 Tatort - Dunkle Zeit (TV film)
2016 Im Tunnel (TV film)
Unesená v Istanbulu
2015 Ein großer Aufbruch (TV film)
Halbe Brüder
Tatort - Der große Schmerz (TV film)
Tatort - Fegefeuer (TV film)
2014 Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2012 Das Ende einer Nacht (TV film)
Eine Frau verschwindet (TV film)
Heiraten ist auch keine Lösung (TV film)
2011 Velký sen
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Fasten à la Carte (TV film)
Liebe deinen Feind (TV film)
2009 Effi Briestová
Hilda
2007 Scénář lásky (TV film)
Věž v plamenech (TV film)
2006 7 trpaslíků
Podivné dědictví (TV film)
2005 Siegfried
2004 Männer wie wir
Princezna na útěku (TV film)
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
2002 Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Therapie und Praxis (TV film)
2001 Recept na lásku
Wambo (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
1999 Schnee in der Neujahrsnacht
St. Pauli Nacht
1998 Der Campus
Sólo pro klarinety
1997 Stalo se za bílého dne (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Die Halbstarken (TV film)
Tödliche Wende (TV film)
1995 Große Abgang, Der (TV film)
Sandmann - Duch z pohádky (TV film)

TV seriály

2019 Charité (TV seriál)
Stunde Null (S02E06)
Im Untergrund (S02E05)
Verschüttet (S02E04)
další epizody (6)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
2010 Bella Block (TV seriál)
Das schwarze Zimmer (E29)
2009 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E04)
2007 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Květina zla (S01E651)
2003 Místo činu (TV seriál)
Rej čarodějnic (S01E529)
2000 Bella Block (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
Blinde Liebe (E08) - scénografie, set dekoratér
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál) - set dekoratér
1997 Die Feuerengel (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky