foto

Archie D'Amico

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Little in Common (TV film) - set dekoratér
2010 Wright vs. Wrong (TV film) - set dekoratér
2000 Beach Boys (TV film) - set dekoratér
1994 Hon na čarodějnice (TV film) - set dekoratér
1993 Píseň o smutné lásce (TV film) - set dekoratér
Rána bez milosti - set dekoratér
1991 Ideální zbraň - set dekoratér
Časovaná bomba - set dekoratér
1990 Pale Blood - set dekoratér
1989 L.A. Bounty - set dekoratér
1988 Freeway - set dekoratér
1987 Big Bad Mama II - set dekoratér

TV seriály

2017 Záměna (TV seriál) - set dekoratér
Four Ages in Life (S05E06) - set dekoratér
Surprise (S05E03) - set dekoratér
2016 Profesionální lháři (TV seriál) - set dekoratér
Tragédie obecní pastviny (S05E08) - set dekoratér
2015 Policie Battle Creek (TV seriál) - set dekoratér
Sympathy for the Devil (E13) - set dekoratér
Homecoming (E12) - set dekoratér
The Hand-Off (E11) - set dekoratér
další epizody (12)
2014 Předstírání (TV seriál) - set dekoratér
Remember the Croquembouche (S01E05) - set dekoratér
Know Thy Selfie (S01E04) - set dekoratér
We Shall Overcompensate (S01E03) - set dekoratér
2013 Zajatci předměstí (TV seriál) - set dekoratér
T-Ball & Sympathy (S02E14) - set dekoratér
Junior Secretary's Day (S02E09) - set dekoratér
The Wishbone (S02E05) - set dekoratér
2012 Město žen (TV seriál) - set dekoratér
Můj život, tvůj svět, část druhá (S03E15) - set dekoratér
Můj život, tvůj svět, část první (S03E14) - set dekoratér
Náhradní Den díkůvzdání (S03E13) - set dekoratér
další epizody (15)
2011 Město žen (TV seriál) - set dekoratér
Něco je ve vzduchu 2. část (S02E22) - set dekoratér
Něco je ve vzduchu 1. část (S02E21) - set dekoratér
Čas rozhodnutí (S02E20) - set dekoratér
další epizody (12)
2010 Město žen (TV seriál) - set dekoratér
Takový jako dřív (S02E10) - set dekoratér
Až přijde čas (S02E09) - set dekoratér
Blues malý holky (S02E08) - set dekoratér
další epizody (22)
2009 Město žen (TV seriál) - set dekoratér
Záhadný muž (S01E10) - set dekoratér
To je moje děvče (S01E09) - set dekoratér
Dva pistolníci (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál) - set dekoratér
2005 Jake in Progress (TV seriál) - set dekoratér
Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Perný den (S12E20) - set dekoratér
Nový šéf (S12E19) - set dekoratér
Střihoruký Lenny (S12E18) - set dekoratér
další epizody (8)
2004 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Oddané ženy (S12E12) - set dekoratér
Problém s kreditkou (S12E11) - set dekoratér
Kdo zabil Donalda? (S12E10) - set dekoratér
další epizody (25)
2003 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Jen hlupáci platí daně (S11E09) - set dekoratér
A vrahem je... (S11E08) - set dekoratér
Případ sebeobrany (S11E07) - set dekoratér
další epizody (21)
2002 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
O další krok dál (S10E10) - set dekoratér
Polovina prachu (S10E09) - set dekoratér
Na koho se nedostalo? (S10E08) - set dekoratér
další epizody (25)
2001 Ano, drahoušku (TV seriál) - set dekoratér
Kim Just Wants to Have Fun (S01E21) - set dekoratér
The Daddies Group (S01E19) - set dekoratér
Doctor, Doctor (S01E17) - set dekoratér
další epizody (8)
Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Láska ke štěňatům (S09E08) - set dekoratér
Ztracená máma (S09E07) - set dekoratér
Únos dítěte (S09E06) - set dekoratér
další epizody (14)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál) - set dekoratér
All I Want for Christmas Is My Dead Uncle's Cash (S01E11) - set dekoratér
Talk Time (S01E10) - set dekoratér
Arm-prins (S01E09) - set dekoratér
další epizody (10)
1998 Encore! Encore! (TV seriál) - set dekoratér
1996 Life's Work (TV seriál) - set dekoratér
1995 Double Rush (TV seriál) - set dekoratér
1994 Ellen (TV seriál) - set dekoratér
1992 Love & War (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky