foto

Clara Dinunzio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 The Padre
2006 Calvin a Frannie (TV film)
2001 Walter a Henry (TV film)
Životní jistoty
1999 Nepokojní duchové (TV film)
The Life Before This
1998 2000 očima... : Poslední noc

TV seriály

2019 Coroner (TV seriál)
Black Dog (S01E01)
2018 The Detail (TV seriál)
Off the Path (E10)
It Takes a Village (E09)
A Junkie's Broken Promise (E08)
další epizody (10)
2017 Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
First and Last (S05E17)
La Famiglia (S05E16)
další epizody (18)
2016 Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (7)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
další epizody (19)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
další epizody (10)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Voices (S02E08)
Hideaway (S02E07)
Ghost Dance (S02E06)
další epizody (20)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
The Law of Contagion (S01E11)
další epizody (13)
Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Pravidla (S03E11)
další epizody (8)
2010 Být Erikou (TV seriál)
Fa La Erica (S03E13)
Erica, Interrupted (S03E12)
Adam's Family (S03E11)
další epizody (10)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Irritation and Separation (S04E12)
Gay or Straight? That's the Question (S04E11)
The Snake in Paradise (S04E10)
další epizody (12)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
další epizody (14)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Císařova nevěsta (S01E12)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Proměna (S01E07)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky