foto

Ruby Jerins

  • nar. 10.4.1998 (19 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hlasitější než bomby
2010 Nezapomeň na mě
Prokletý ostrov
2009 Poslední cesta (TV film)
2007 Zoe's Day
2004 Water

TV seriály

2015 Sestřička Jackie (TV seriál)
I Say a Little Prayer (S07E12)
Serviam in Caritate (S07E09)
Managed Care (S07E08)
další epizody (8)
2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Let (S06E12)
Sesterství (S06E11)
Sidecar a spermicid (S06E10)
další epizody (12)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (8)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (8)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (10)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (11)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
další epizody (12)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace