foto

John Rhodes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Perfect Strangers
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2005 Baby War, The (TV film)
Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla (TV film)
2004 The Purifiers
2003 16 let s alkoholem
1998 Ted & Ralph (TV film)
1996 Malá čarodějka (TV film)

TV seriály

2019 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 5 (S08E05)
Epizoda 4 (S08E04)
2017 The Royals (TV seriál)
To Show My Duty in Your Coronation (S03E10)
O, Farewell, Honest Soldier (S03E09)
In the Same Figure, Like the King That's Dead (S03E08)
další epizody (6)
2016 The Royals (TV seriál)
Our (Late) Dear Brother's Death (S03E04)
Aye, There's the Rub (S03E03)
Passing Through Nature to Eternity (S03E02)
další epizody (7)
2015 The Royals (TV seriál)
Taint Not Thy Mind, Nor Let Thy Soul Contrive Against Thy Mother (S02E07)
Doubt Truth to Be a Liar (S02E06)
The Spirit That I Have Seen (S02E05)
další epizody (17)
2009 Waybuloo (TV seriál)
2008 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
Slave Girl from Jerusalem, Part 2 (S02E10)
Slave Girl from Jerusalem, Part 1 (S02E09)
The Fugitive from Corinth, Part 2 (S02E08)
další epizody (9)
2007 Bonkers (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Distant Shores (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2001 Tak! A co teď? (TV seriál)
1999 Doktorka Willoughbyová (TV seriál)
1996 Inspektor Taggart (TV seriál)
Andělské oči (S12E03)
Ďáblův advokát (S12E02)
1993 One Foot in the Grave (TV seriál)
Hearts of Darkness (S04E03)
1991 Spender (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)

Dokumentární

1981 Forty Minutes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky