foto

Kateřina Vinická

  • nar. 5.3.1965 (52 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lidice
2007 Paní z Izieu (TV film)
1992 Dunajská královna (TV film)
1988 Pouťová pohádka (TV film)
Temná aréna (TV film)
1987 Honza a drak (TV film)
Kde bydlí štěstí (TV film)
1986 Kluk (TV film)
Rubínová pohádka (TV film)

TV seriály

1991 Maigret (TV seriál)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace