foto

Bryan Thetford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1998 About Sarah (TV film) - set dekoratér
1989 Jasnozřivý - set dekoratér
1982 Johnny Belinda (TV film) - set dekoratér
1981 Through the Magic Pyramid (TV film) - set dekoratér
1979 Murder in Music City (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2012 Mentalista (TV seriál) - set dekoratér
Sbohem a díky za šrámy (S04E22) - set dekoratér
Rubínové střevíčky (S04E21) - set dekoratér
Je něco shnilého v Redmundu (S04E20) - set dekoratér
další epizody (12)
2011 Mentalista (TV seriál) - set dekoratér
Fuga v rudém (S04E10) - set dekoratér
Rudé tričko (S04E09) - set dekoratér
Růžové šaty (S04E08) - set dekoratér
další epizody (24)
2010 Mentalista (TV seriál) - set dekoratér
Veselý červený skřítek (S03E10) - set dekoratér
Rudý měsíc (S03E09) - set dekoratér
Ohnivá koule (S03E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2009 Mentalista (TV seriál) - set dekoratér
Dokud jsi mladý (S02E10) - set dekoratér
Cennější než rubíny (S02E09) - set dekoratér
Pravá ruka Rudého Johna (S02E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2008 Mentalista (TV seriál) - set dekoratér
Prestiž nade vše (S01E10) - set dekoratér
Rudá záře (S01E09) - set dekoratér
Tenká červená linie (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál) - set dekoratér
A uslyšel jsem hřmění (S01E09) - set dekoratér
Vickův čip (S01E08) - set dekoratér
Ruka z krajních mezí (S01E07) - set dekoratér
další epizody (8)
2007 Dexter (TV seriál) - set dekoratér
Průhledný (S02E04) - set dekoratér
Nepříjemná lež (S02E03) - set dekoratér
Až si vydechnu (S02E02) - set dekoratér
další epizody (4)
Za rozbřesku (TV seriál) - set dekoratér
What If It's Him? (E13) - set dekoratér
What If She's the Key? (E12) - set dekoratér
What If He Walks Away? (E11) - set dekoratér
další epizody (7)
2006 Za rozbřesku (TV seriál) - set dekoratér
What If They Find Him? (E06) - set dekoratér
What If They're Stuck? (E05) - set dekoratér
What If He Can Change the Day? (E04) - set dekoratér
další epizody (5)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál) - set dekoratér
Policejní okrsek (TV seriál) - set dekoratér
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál) - set dekoratér
1996 Chameleon (TV seriál) - set dekoratér
Případ pro Sam (TV seriál) - set dekoratér
Temné nebe (TV seriál) - set dekoratér
1995 Watcher, The (TV seriál) - set dekoratér
1993 Nedotknutelní (TV seriál) - set dekoratér
1989 Jestřáb (TV seriál) - set dekoratér
1986 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Atentátník (S01E22) - set dekoratér
Vězeň svědomí (S01E21) - set dekoratér
Útěk (S01E20) - set dekoratér
další epizody (11)
1985 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Marnotratník (S01E09) - set dekoratér
Svět podle Trumba (S01E06) - set dekoratér
Kořist (S01E05) - set dekoratér
Spenser: For Hire (TV seriál) - set dekoratér
Dallas (TV seriál) - set dekoratér
Swan Song (S08E30) - set dekoratér
Deliverance (S08E29) - set dekoratér
Deeds and Misdeeds (S08E28) - set dekoratér
další epizody (16)
1984 Dallas (TV seriál) - set dekoratér
Odd Man Out (S08E14) - set dekoratér
Déjà vu (S08E13) - set dekoratér
Do You Take This Woman? (S08E12) - set dekoratér
další epizody (31)
1983 Dallas (TV seriál) - set dekoratér
Past Imperfect (S07E13) - set dekoratér
Barbecue Four (S07E12) - set dekoratér
To Catch a Sly (S07E11) - set dekoratér
další epizody (28)
1982 Dallas (TV seriál) - set dekoratér
Mama Dearest (S06E13) - set dekoratér
Barbecue Three (S06E12) - set dekoratér
Post Nuptial (S06E11) - set dekoratér
další epizody (7)
1980 Flamingo Road (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky