foto

Karla Tamburrelli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Plump Fiction
1996 Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Fast Company (TV film)
Spi, děťátko, spi (TV film)
1994 Falešná hraběnka (TV film)
Hazardní hráč (TV film)
1992 Navždy mladý
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Nic než trable
Ve jménu dítěte (TV film)
1990 Smrtonosná past 2

TV seriály

1998 Maximum Bob (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Pearl (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
1995 Platypus Man (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Falešná Monika (S01E21)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Cop Rock (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1st & Ten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace