Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těžce pracující Gina se dostává mezi newyorkskou smetánku. Aby si udržela sympatie advokáta Sinclaira Greshmana pokračuje v předstírání, že je komtesa Sophia Di Sarzanello, což pro ni není vůbec jednoduché. Opravdové problémy začínají, když pravá komtesa přijíždí do města. A to znamená šanci pro Sinclairova bratra Dawsona uskutečnit své záměry. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak 55%. Je to typická 90-ková romantická komedie. Od začátku je jasné, jak to dopadne. Jde jen o to, jak moc bude cesta k finále vtipná a zábavná. Tady to nebylo nic extra, párkrát jsem se sice zasmál, ale na můj vkus dost málo. Nicméně, bylo to takové milé a na pohodu - neurazilo to. Jednou kouknout na to stačí, člověk u toho nemusí přemýšlet a nenudí to. Podruhé už ne. Howgh! ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný filmeček, který na mě velice zapůsobil a to právě pro svou dějovou průhlednost. Od začátku je jasné o co jde a jak to skončí. V každé minutě filmu divák čeká na nějaký nečekáný zvrat, který tam samozřejmě není. Ale právě přesto se mi film tak líbil. Rozhodně si vžádném případě nebudu vyčítat, když dám pětku. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každá holka má svůj sen o princi na bílém koni, ale jen málokteré se splní. Těžko říct, kam se všichni ti ideální muži poděli. Gina si za svým snem jde a snaží se svého prince všemi možnými ženskými prostředky získat. Sice to nevyjde přesně podle jejích původních představ, ale kdo dá přednost majetku před půvabem a láskou této Popelky, ten si ji nezaslouží. Vtipný slaďák se vším všudy, včetně lesku plesových rób a luxusních salonů, podle osvědčeného scénáře a s předvídatelným koncem. Mám-li ale být upřímná, tak kdyby to dopadlo jinak, byla bych zklamaná. ()

Pampa 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie o američance Gině, milující staré romantické filmy o lidech z vyšší společnosti, vydávající se za italskou komtesu Sophii Di Sarzanello, aby sbalila advokáta Sinclaira Greshmana. V jejím plánu jí pomáhá nejen partička kolegů z práce a bratr, řidič limuzíny bez řidičáku, ale i Sinclairův bratr Dawson. Nejvtipnější mi přišly až scény s pravou komtesou a Gininým bratrem ke konci filmu. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Z některými názory kolegů nesouhlasím, nepřišlo, že filmeček je dějově průhledný, alespoň né ze začátku či průměrný. No nevim nevim srovnávat se Zatímco jsi spal. Spíše náhoda tomu chtěla, že "nevyvedený" synek Dawson falešnou hraběnku Ginu prokoukl. Happyendy u romcom (zajímavý termín MoiJe, člověk se furt učí) rozhodně vyžaduju a náramně si je užívám. Mám pocit, že jsem u tohoto žánru rád, že to dopadne dobře a happy. Kromě vtipných narážek v rozhovoru mezi Dawsonem a Ginou mě kolikrát pobaví i vedlejší postavičky, zde přítelkyně, která chodí s komunistou Ivanem , když se Giny ptá : Oslovení soudružko je projev lásky ? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama