foto

Soon-Yi Previn

  • nar. 8.10.1970 (50 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Taková normální láska
1986 Hana a její sestry

Dokumentární

2021 Allen vs. Farrow (TV seriál) - a.z.
Epizoda 1 (E01) - a.z.
2004 Épreuves d'artistes
2003 E! 101 Most Shocking Moments in Entertainment History (TV film)
1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Extra (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky