foto

Caroline Lee-Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Joeův palác (TV film)
Rovnice smrti
2004 Ochránce
1997 Svatý
1993 Dámský průvodce nevěrou (TV film)
1991 Who Needs a Heart

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Prokletá (TV seriál)
Rudé jezero (E04)
Sami (E03)
Přes mrtvoly (TV seriál)
2017 Smrt v ráji (TV seriál)
The Secret of the Flame Tree (S06E02)
2016 Delicious (TV seriál)
2015 From Darkness (TV seriál)
Humans (TV seriál)
2014 Jonathan Creek (TV seriál)
The Curse of the Bronze Lamp (S05E03)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Nezvaní hosté (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1990 Coasting (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
Hannay (TV seriál)
South of the Border (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Funny Blokes of British Comedy, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky