foto

John-Paul Davidson

  • nar. 4.5.1953 (65 let)
    Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Seve the Movie
1995 Groteska

TV seriály

1982 The Year of the French (TV seriál)

Dokumentární

2011 Down by the River
2009 Poslední šance uvidět (TV seriál)
2008 Stephen Fry in America (TV seriál)
2007 Nová Evropa očima Michaela Palina (TV seriál)
2005 Kateřina Veliká (TV film)
2004 Do Himálaje s Michaelem Palinem (TV seriál)
2002 Na Sahaře s Michaelem Palinem (TV seriál)
Sweatbox, The
1997 Zuřící planeta (TV seriál)
1994 Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
1993 Boys from Brazil
1991 Galahad of Everest (TV film)
1987 Adventure (TV seriál)
1981 Forty Minutes (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Hockey Show (S03E22)

TV pořady

1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1987 Adventure (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace