foto

Richard M. Rawlings Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Suplent
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)
1995 Příběh Dottie Westové (TV film)
1994 Zrození jara (TV film)
1992 Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
1990 Casey's Gift: For Love of a Child (TV film)
1985 Gidget's Summer Reunion (TV film)

TV seriály

2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
The Bad Seed (S05E05)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dneska se vdávám (S03E23)
Zpátky do lesů (S03E21)
Bože, to je lahůdka (S03E19)
další epizody (7)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Malé královny krásy (S03E09)
Prásk! (S03E07)
Umění sabotáže (S03E05)
další epizody (10)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Chci na tebe zapomenout (S02E06)
další epizody (5)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Židé a čínská kuchyně (S05E15)
Tak řekni něco (S05E14)
Blues svatebních zvonů (S05E13)
další epizody (5)
2004 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E15)
Chapter Eighty (S04E14)
Chapter Seventy-Nine (S04E13)
další epizody (5)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Už zase další výročí (S05E10)
Emily má rande (S05E09)
A je po večírku (S05E08)
2003 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Seventy-Six (S04E10)
Chapter Seventy-Five (S04E09)
Chapter Seventy-Four (S04E08)
další epizody (18)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Two (S01E02)
Chapter One (S01E01)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growing Pains (S03E18)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Člověk ze železa (S02E10)
1994 Weird Science (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E09)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Finish Line (S08E22)
Whistle Stop (S08E21)
How Am I Driving? (S08E20)
další epizody (13)
1993 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Rhyme and Punishment (S08E09)
Eli's Gumming (S08E08)
Pacific Rimshot (S08E07)
další epizody (9)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 The Bradys (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Square Pegs (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Let Our Angel Live (S05E16)
Mr. Galaxy (S05E15)
Angel on a Roll (S05E14)
další epizody (12)
1980 Charlieho andílci (TV seriál)
Island Angels (S05E04)
Angels of the Deep (S05E03)
To See an Angel Die (S05E02)
další epizody (17)
1979 Charlieho andílci (TV seriál)
Cruising Angels (S04E12)
Angel Hunt (S04E11)
Angels on Campus (S04E10)
další epizody (19)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels in the Stretch (S03E12)
Mother Angel (S03E09)
Angels Ahoy (S03E08)
další epizody (4)

Režijní filmografie

TV seriály

1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky