foto

Ivana Lotito

  • nar. 19.7.1983 (36 let)
    Manfredonia, Puglia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Il grande spirito
Passeggeri Notturni
2016 Il più grande sogno
La Cena Di Natale
2015 Io che amo solo te
2013 Ultimo 4 - L'occhio del falco (TV film)
2010 Dopisy pro Julii
2007 Hotel Meina

TV seriály

2019 Gomora (TV seriál)
Träume sind nichts für uns (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Sand und Zement (S04E10)
další epizody (9)
2017 Gomora (TV seriál)
Der beste Buchhalter der Welt (S03E02)
Das Gift in unseren Adern (S03E01)
2016 Gomora (TV seriál)
Nella gioia e nel dolore (S02E11)
'O Track (S02E06)
Occhi negli occhi (S02E05)
další epizody (4)
2011 STUCK: The Chronicles of David Rea (TV seriál)
2010 Strach milovat (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2008 Il coraggio di Angela (TV seriál)