foto

Sean Orr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Betonové propasti (TV film)
2009 Pokušení
2008 The Last Hit Man
2007 The Mad
Zvíře
2006 Vražda v mém domě (TV film)
Záhadný dům (TV film)
2003 Zločinné myšlenky
1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
1997 Opravdová blondýnka
Prohnilá do morku kostí (TV film)
Třetí dvojče (TV film)
1995 Malé dohazovačky
Táta jak má být
Zdání klame
1993 Tomcat: Dangerous Desires
1991 Tajemná schůzka

TV seriály

2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Love for Sale (S02E08)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace