Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Fr 

všechny recenze uživatele

Manžel mě asi podvádí. Chci zjistit, co udělá, když se mu nabídnete ..... Když pominu fakt, že je to past, do které by se chytlo asi tak ...%chlapů (číslovku si dosaďte sami), musím připomenout i to, že se jedná o podobnou story jako TADY (ale to jsem neviděl). Film s nádechem erotiky, s roztomilým L.Neesonem, utrápenou J.Moore a celkem dobrou první půlkou, při které cítíte atmosféru milostné předehry a těšíte se na slastné vyvrcholení. Bohužel ta předehra je dlouhá a výsledkem je nepřesvědčivý orgasmus. Hrát zde jiní herci, mohl by to být erotický film o Chloe, holce pro celou rodinu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět nahou J.Moore. 2.) Chci vidět oblečenýho L.Neesona. 3.) Chcete tip na domácího mazlíčka. 4.) –A jeden pro ženy- Přemýšlíte, že manželovi zaplatíte prostitutku (dobrej nápad!). PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dlouho, předlouho jsem Chloe zavrhoval vzhledem k mému frankonfonnímu sklonu a dle mého názoru vynikajícímu francouzskému snímku Nathalie. Navíc moc nemusím Amandu Seyfried. Moje předsudky byly však potlačeny, neboť uznávám, že Egoyanovi se podařil minimálně stejně kvalitní film. Samozřejmě si jej trochu upravil podle svého, ale hlavní linka příběhu a pointa zůstaly šetrně zachovány. A Amandu Seyfried jsem začal respektovat, tohle byla zatím její nejlepší role, v níž jsem ji viděl. Teď už i klidně věřím, že roli Lindy Lovelace může zvládnout lépe než Lindsay Lohan... ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila už dávno před tím, než jsem zjistila, že půjde na MFF v Karlových Varech. Nabízel totiž mix všech aspektů, které má (zvrhlá?) duše tolik miluje. Charismatický chlap (Liam Neeson) + krásné vizuální zpracování + sexuální náboj podepřený neznámou ženou + drama = světová láska? Možná někdy jindy. To by totiž výborný rozjezd (manžel nepřizná, že zašel na skleničku se svou studentkou, tak se manželka rozhodne provést na něm test "odolnosti" vůči nevěře), nesměl vyústit v tu nejšílenější, konspirativní báchorku všech dob, kde se hlavní hrdinka rozhodne vyspat snad se všemi postavami ve filmu a který končí jedním z nejodpornějších, nejnedůvěryhodnějších závěrů, jaké jsem u filmu kdy viděla. Jo, to už je pravděpodobnější, že Johna F. Kennedyho zastřelili mimozešťani během svého putování na Merkur (a jeho bratra Roberta na cestě zpáteční). Je skutečně urážející, když během prvních 15 minut vymyslím tu nejblbější cestu, kterou by se mohl příběh ubírat, a film ji nakonec naplní na 100%. Jediné, co si tak z Chloe odnáším, je vidina zmařeného námětu, který to mohl někam dotáhnout, a zjištění, že nikdy není lepší najímat pro manžela prostitutku. To, že se s ní vyspí, je totiž nakonec to nejmenší. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co mě k tomuto filmu přivedlo? Amanda Seyfried (už nevím, v čem jsem ji viděl, ale byla prostě kus) a pak Julianne Moore, kterou mám moc rád. Děj byl poutavý a ještě jednou poutavý, pozornost jsem neztratil ani na chvíli, drama+thriller nepatří do žánrů, které vyhledávám, ale tohle se mi líbilo - vlastně je to jeden z filmů, který vás při sledování pohltí a po skončení zachová velký dojem. Mimochodem Chloino vyprávění je slušně vzrušující. 80% Ještě přidám SPOILER: konec mě překvapil, jako by film uťali, ale po chvilce přemýšlení jsem za něj rád a vlastně byl taky hodně povedený; bylo by jen na škodu vše dál uměle nastavovat a rozmazávat. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Tempom odkrývania (predvídateľnej) zápletky rozťahané a pokiaľ ide o pochopenie konania postáv (teda hlavne J. Moore), tak veľmi pochybná, nepravdepodobná a za vlasy pritiahnutá báchorka na tému vernosti a dôvery vo vzťahu. Akosi mi proste nešlo stráviť, že zlomená a zmindrákovaná manželka, presvedčená o nevere svojho muža, drží stále hubu ako hluchý dvere a v rámci umelého naťahovania filmu pošle za ním prostitútku ešte zo štyri krát, namiesto toho, aby otvorila chlebáreň a vytmavila mu to už v prvej polhodinke filmu...50% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Uprostřed března 2009 Liam Neeson přerušil natáčení z důvodu lyžařské nehody jeho manželky - Natashi Richardson. Natasha bohužel poranění mozku podlehla. Jen pár dní po její smrti se Neeson dobrovolně vrátil na scénu a scénáristé jeho roli upravili tak, že zbytek svých scén dotočil za dva dny. (D3VIL)

Reklama

Reklama