foto

Linzey Cocker

  • nar. 19.5.1987 (31 let)
    Eccles, Salford, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Smrtelná aliance
2012 Boys on Film 8: Cruel Britannia
2010 4.3.2.1
Nightswimming
2009 Záchrana
2008 Clash of the Santas (TV film)
Divoška
Je tady někdo?

TV seriály

2017 White Gold (TV seriál)
The Secret Of Sales (S01E06)
Smell the Weakness (S01E05)
The Widow Maker (S01E04)
další epizody (6)
2016 Tina and Bobby (TV seriál)
Our Girl (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat (S02E05)
2014 In the Flesh (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2012 Loučení (TV seriál)
2007 City Lights (TV seriál)
2006 Drop Dead Gorgeous (TV seriál)
Innocence Project, The (TV seriál)
Northern Lights (TV seriál)
Street, The (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
In With The Maguire's (S03E06)
2004 Conviction (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace