Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze scénářů/filmů Noela Clarka určitě ten nejméně uvěřitelný. Což je docela dobře, protože mi z jeho kousků tenhle připadal i nejzábavnější. I přes první dvacetiminutovku, která ve mě vzbuzovala dojem, že půjde o blbost, kterou nemá cenu sledovat, se z filmu v průběhu času (nejspíš s druhou povídkou) vyklubal nečekaně svižný a zábavný kousek na téma jeden den z několika úhlů pohledu alá Go!, či Zkurvená noc. A já si poslední tři povídky užila do takové míry, že musím mimořádně nadhodnotit, ačkoli bych to jinak viděla jen na lepší průměr. Casting se taky povedl na výbornou. Jednotlivé povídky - 40%, 80%, 80% 60%. Celkově zhruba 70%. PS: Taky chci mít tajnou skrýš pod pelechem :) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná, která si s divákem hraje až do posledních minut, kdy se pak všechno co jsme předpokládali, změní. Já upřímně takové skládáčkové filmy dvakrát nemusím, a navíc celý tento film na mě působí až moc béčkově. Plusem jsou rozhodně pěkné herečky, mínusem pak akce, a nudné scény. Já volím průměrné hodnocení. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

4.3.2.1. a ja dám 5 ... Prečo ? No jeden z dôvodov je, že podobné príbehové skladačky mám velice rád a mám pre ne akúsi slabosť, a tie ďalšie dôvody sú napríklad - zaujímavé príbehy ústredných postáv, z toho samozrejme vyplývajúci celkový príbeh, ďalej úžasné obsadenie, vynikajúca hudba a vizuálna stánka ... a mám pocit že som vymenoval všetko z filmu. Naozaj výborný film, ktorý si s radosťou ešte pár krát pozriem, a môžem ho doporučiť aj ostatným. A zabudol som jednu vec - ten koniec nemusel byť taký otvorený ... ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Po hodine pozerania som si myslel že ubehli už 2 hodiny. A 25 minút pred koncom som sa len modlil nech už je koniec. Dokonca ani 4 hodinový Director's Cut Pána prsteňov, mi neprišiel tak dlhý ako tento film. Skrátiť o 30 minút a bolo by to pozerateľné. Zápletka banálna a krčovité finále trápne. Páčia sa mi filmy kde sa viacero príbehov spojí v jeden celok, ale tu sa to tvorcom vymklo zpod kontroly a výsledok je rozpačitý. Ale musím byť objektívny, hercom veríte ich úlohy a miestami vás to zaujme že ste aj trocha zvedavý, že čo sa bude diať ďalej. 3* je veľa a 2* zas málo, čiže presné 2* a 1/2. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hele koukej, tomu se prý říká anglická růže. Já tomu spíš říkám píča......... Šíleně zmatenej příběh podpořenej tak chaotickou a rozmazanou kamerou až jsem měl tendenci to vypnout. Námět je naopak dobrej, ale nevyužitej. Nějak mě to nebavilo. Film je plný sexu, což nevadí, ale je zde také plno nenávisti i rasismu. Také je tu rodinná láska, ale jen v pondělí. CITÁT - Teď ukliď naše a zákaznické záchody a vytři to tu. Pak zkontroluj zboží a doplň regály 1 až 12. Přendej zboží, co se moc neprodává na vyznačený místa a přeceň Maxi snickers. Spočítej kasu číslo 1 a na dvojce se budete střídat. Jo a pověs mi bundu.......... Příběh čtvrtý nazvaný Joanne už je kurva taková hovadina, že jsem se musel držet dál od ovladače, abych to nevypnul. Na druhé straně , když už jsem to přežil až sem, chci vidět jak to dopadne. CITÁT - Máš deset vteřin na to aby jsi nás buď zastřelila nebo nám uhni z cesty 4.3.2.1........... Pět dní a čtyři holky no to se snad nemůže nic stát - to je asi tak poslední věta filmu a jest-li natočej pokračování, už ho neuvidím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)

Reklama

Reklama