foto

Kelly Gould

Biografie

Kelly Gould vystupuje ve filmu i v televizi už dlouho. V poslední době ji můžeme vidět v televizním seriálu Cold Case a Hanna Montana. Její úplně první herecké účinkování je z doby, kdy jí bylo pouhých 15 dnů. Jako šestinedělní dítě hrála ve filmu Sonny a Cher Story. Také se objevovala v řadě reklam a hostovala v mnoha televizních programech jako například Ghost Whisperer. Nejznámější je její role Lucy v komediálním seriálu z produkce HBO "Lucky Louie." V divadle se objevila jako Wilbur - malé prasátko ve hře Charlotte’s Web od autora E.B. Whitea. A jako Carrie Ingalls v živé jevištní adaptaci příběhů Laury Ingalls Wilder. Když zrovna nepracuje, ráda tráví čas s rodinou a přáteli, ale především se svými zvířaty.

Zdroj: Bioscop

Herecká filmografie

Filmy

2012 16-Love
2010 Bratr Rádce (TV film)
2009 Sexy 40
2007 Ledově ostří

TV seriály

2008 Rita Rocks (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Sabotáž (S05E12)
2007 Lucky Louie (TV seriál)
Konec klauniády (E13)
Posel ztracených duší (TV seriál)
All Ghosts Lead to Grandview (S03E09)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lucky Louie (TV seriál)
Kim se stěhuje (E12)
Zpověď (E10)
Pití (E09)
další epizody (11)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)