Reklama

Reklama

VOD (1)

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě jako pohádka na dobrou noc. Ikdyž nemůžu upřít myšlence že Catherine je opravdu sexy 40. Takových filmů je hodně. A i lepších. Sympaťák Bartha se mi ale líbil. Věk přeci jenom není tak velkou překážkou ve vztahu. Tenhle film na to ale až tak nepoukázal. Krásná pohádka na dobrou noc. 3,5* ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní a celkem zábavná oddychovka s parádní Catherine (která roli čtyřicetileté maminy z New Yorku zvládla lépe, než Uma Thurman v Motherhood, ale nemějme jí to za zlé, hodně za to může i scénář, který v tomto případě vítězí), nic nekazícím a celkem milým Barthou, ale taky těžko uvěřitelným koncem (který výsledný dojem kazí, ale vsadím se, že romantické duše zase zaplesají radostí). ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Fakt, že jsem snad poprvé při filmu s Catherine Zeta-Jones neměl po deseti minutách chuť ji rituálně uškrtit je obrovský úspěch. Tady prostě jako Normální čtyřicetiletá ženská naštěstí nemusela nic moc hrat a konečně jsem jí taky jednou nějakou roly věřil. I Justin Bártha jakožto sympaťák mi sednul, což je pro film de facto bez děje poměrně důležité. Průměr který neurazí tzn. 2 - 3. Pro můj soukromý úspěch, ale dám Jonesové tu půlku a zaokrouhlím na tři. You dirty little fucking scumbag! Take your disease-riddled whore and fuck her in hell, for all eternity! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když mám pro maminy velikou slabost, romantických blábolů bez špetky zajímavosti jsem už přejedený víc než zbytků bramborového salátu z Vánoc. Jaký smysl má točit něco, v čem se za 91 minut změní leda tak čas na hodinách? Jasně, no tak je Katka sexy. Od toho tu ale jsou plakáty a Majkl Douglas, aby nám to řekli. Koukat na kluka mého věku, jak si po večerech čte Harryho Pottera pod kytičkovanou peřinou, zatímco ve vedlejší místnosti dělají na nočníku e-e dvě děcka, to je na mě trochu moc... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sexy 40 mě docela zklamala. Především humorná stránka mě vůbec nezaujala. Jestli někdo považuje všechny ty dialogy o tělesných tekutinách za vtipné, já tedy ne. Sice jich bylo docela málo, ale i tak mě komediálnost tohoto snímku příliš nerozesmála. Také vychytralé "U.S. Kids" mě nijak neohromily. Káťa je sexy ženská, to snad pozná každý člověk, který dobře vidí a Justin Bartha je zase sympaťák. Spolu jim to pasovalo a fungovalo by to ještě lépe, kdyby tvůrci zvolili trošku odlehčenější, ne tolik americký styl. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)

Reklama

Reklama