foto

Phillip MacKenzie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 ROPEd
2009 Bad Bowls
Pláč sovy
2006 Hollywoodland
2002 Interstate 60
2001 Formule!
Já a mé přízraky (TV film)
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
Slepá víra
1995 Nejasné okolnosti (TV film)
Stín pochybnosti (TV film)
1994 Small Gifts (TV film)
1993 Small Pleasures

TV seriály

2019 Coroner (TV seriál)
2018 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Procházka v temnotě (S03E08)
Na pekelných základech (S03E01)
2017 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Vstaň, nebo zůstaň navždy padlý (S02E18)
2016 The Expanse (TV seriál)
Salvage (S01E08)
2013 Defiance (TV seriál)
Brothers in Arms (S01E06)
The Serpent's Egg (S01E05)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Jeff Ltd. (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Tracker (TV seriál)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Hrůza Halloweenu (S03E09)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Živé peklo (S01E08)
1994 Akta X (TV seriál)
Erlenmeyerova nádobka (S01E24)

Dokumentární

2006 Skutečné místo činu (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1998 Making of 'Blackjack'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky