foto

Beth Toussaint

  • nar. 25.9.1962 (57 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Noční let
2000 Vřískot 3
1999 Věznice Fortress
Únos
1995 The Return of Hunter (TV film)
1994 Green Dolphin Beat (TV film)
Lovec stínů II
Nebezpečný rozkaz (TV film)
1992 Nebezpečný ostrov (TV film)
Šéfka (TV film)
1991 Vydírání (TV film)
1988 Smrtelné horko
1987 Berserker

TV seriály

1996 Savannah (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Odhalení (S02E02)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Odkaz (S04E06)
MacGyver (TV seriál)
Návštěvník (S06E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky