foto

Pierre Bokma

  • nar. 20.12.1955 (63 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tonio
2015 Cosmos Laundromat - First Cycle
Popoz
Překvapení
Schneider vs. Bax
2014 2/11 Het spel van de wolf
2013 Borgman
Smoorverliefd
Speelman
2012 Quiz
2011 Hříšní lidé města Oss
Spavá nemoc
2010 Smoorverliefd
Sterke verhalen
2009 Happy End
Peklo 63
Terug naar de kust
Třetí poločas
2008 Pokrevní bratři
2007 Moordwijven
2006 Dalziel a Pascoe: Ve špatnou chvíli na špatném místě (TV film)
Ober
Uitverkorene, De (TV film)
2005 Een gelukkige hand
Masterclass
Staatsgevaarlijk (TV film)
2004 Amazonky
2003 Boy Ecury
Cloaca (TV film)
Interview podle van Gogha
2002 Momentky
2001 Minoes
Qui vive
Storm in mijn hoofd
2000 De belager (TV film)
1999 Červená labuť
1997 Gordel van smaragd
1996 Advocaat van de Hanen
1995 De schaduwlopers
Hoogste tijd
1992 De nietsnut (TV film)
Tři nejlepší věci v životě
1991 Prosperovy knihy
Provincie, De
1989 De avonden
Leedvermaak
1987 Vroeger is dood
1986 De aanslag

TV seriály

2016 De Maatschap (TV seriál)
2015 Rundfunk (TV seriál)
2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2009 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Vloer op, De (TV seriál)
2000 Bij ons in de Jordaan (TV seriál)
Russen (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
1991 Bij nader inzien (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace