foto

Massimo Ghini

  • nar. 12.10.1954 (63 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A casa tutti bene
Un nemico che ti vuole bene
2016 Non si ruba a casa dei ladri
2015 Vacanze ai Caraibi
2013 Indovina chi viene a Natale?
Niente può fermarci
Outing - Fidanzati per sbaglio
2012 Do Říma s láskou
Vi perdono ma inginocchiatevi (TV film)
2011 Amici miei - Come tutto ebbe inizio
2010 Natale in Sudafrica
2009 Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro (TV film)
Natale a Beverly Hills
Sui tuoi passi (TV film)
2008 Celý život před sebou
Dr. Clown (TV film)
Natale a Rio
2007 Byl to můj bratr (TV film)
Guido che sfidò le Brigate Rosse
Piper (TV film)
2006 Natale a New York
2005 Edda (TV film)
Meucci (TV film)
Natale a Miami
Piano 17
2003 Augustus, první císař římský (TV film)
Pranzo della domenica, Il
2002 High Speed
Jan XXIII.: Papež míru (TV film)
Nos miran
2001 CQ
Vysněná země (TV film)
2000 Doktorka Lucille (TV film)
Gli amici di Gesù - Maria Maddalena (TV film)
Vila na kopci
1999 Vrouw van het noorden, Een
Čaj s Mussolinim
1998 Díky za všechno
La missione (TV film)
Rajská zahrada
1997 Carniere, Il
Příměří
1996 Celluloide
Va' dove ti porta il cuore
1995 Cuore cattivo
Famiglia Ricordi, La (TV film)
Segreto di stato
Uomini uomini uomini
1994 Anime fiammeggianti
Bella vita, La
Senza pelle
1993 Cominciò tutto per caso
Es lebe die Liebe, der Papst und das Puff
1992 Persone perbene
Volevamo essere gli U2
1991 Americano rosso
La Contre-allée
La riffa
Una Storia semplice
Zitti e mosca
1990 Bitva trjoch korolej
Italia-Germania 4-3
Nel giardino delle rose
1988 Compagni di scuola
1987 Ellepi (TV film)
Nevěsta byla překrásná
Žolík
1986 Así como habían sido
Neve nel bicchiere, La (TV film)
Portami la luna (TV film)
1985 Ballata di Eva, La
Isola, Un' (TV film)
Utajená tajemství
1982 Biondina, La (TV film)
1980 Speed Cross

TV seriály

2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
The Tipping Point (E11)
A Crack in the Armor (E10)
další epizody (12)
2010 Gli ultimi del paradiso (TV seriál)
2006 Raccontami (TV seriál)
2004 La omicidi (TV seriál)
2003 Citadela (TV seriál)
2002 Commesse 2 (TV seriál)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
1998 Tutti gli uomini sono uguali (TV seriál)
1988 Due fratelli (TV seriál)
1982 Delitto di stato (TV seriál)
1981 I ragazzi di celluloide (TV seriál)

Dokumentární

2017 Super vacanze di Natale - a.z.
2008 Jen jméno v úvodních titulcích

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace