foto

Masanobu Andó

  • nar. 19.5.1975 (45 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Day and Night
2018 Code Blue: Dokutá heri kinkjú kjúmei
Code Blue: Mó hitocu no sendžó (TV film)
Kirakira megane
Still Life of Memories
2017 Kimi ni sasageru enburemu (TV film)
2016 Kašin
Le coeur régulier
Sadako vs Kayako
Sailor fuku to kikandžú: Socugjó
2015 Gonin Saga
No No Sleep
2013 R-18 bungakushô vol. 1: Jijôjibaku no watashi
2011 Bojovníci duhy
Smuggler: Omae no mirai o erabe
2010 Dao Jian Xiao
2008 Mei Lanfang
2007 Nemilosrdný střelec
2006 46-okunen no koi
Kórogi
Sakuran
Seishun kinzoku batto
Strawberry Shortcakes
Vyšetřování nočních můr
2005 Bókoku no aegis
Gimme Heaven
2004 69
Shinkuronishiti
2003 Shôwa kayô daizenshû
Tokyo 10+01
2002 Drive
2001 Reddo Shadō Akakage
Satorare
2000 Battle Royale
Gakkô no kaidan: Haru no noroi supesharu (TV film)
Monday
Supésutoraberázu
1999 Adorenarin doraibu
Poppoja
Seinen wa kouya wo mezasu (TV film)
1998 Pocky saka koimonogatari: Kawaii hito
イノセントワールド
1996 Děti se vracejí
1993 Rex: kyoryu monogatari

TV seriály

2020 Diver: Tokušu Sen'jú Han (TV seriál)
Taijó wa ugokanai: The Eclipse (TV seriál)
Theseus no fune (TV seriál)
2019 Anata no ban desu (TV seriál)
Miki clinic de kanpai o (TV seriál)
Sore o ai to mačigaeru kara (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Koi no cuki (TV seriál)
2017 Code Blue 3 (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Koi no sanriku rešša kon de ikó! (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
1998 Ao no Jidai (TV seriál)
Seidža no kóšin (TV seriál)